Bergvärmeinstallation

Allt för en lyckad bergvärme installation

Olika märken på bergvärmepumpar

Det finns flera olika tillverkare av bergvärmepumpar på marknaden. Alla använder sig av samma princip med det finns givetvis mindre skillnader mellan de olika märkena.

Vilken bergvärmepump passar mig?

Det är viktigt att skapa sig en uppfattning om vad som passar dig och dina förutsättningar bäst. Ett sätt att göra detta är genom att gå in på de olika märkenas hemsidor och läsa på om olika funktioner, priser m.m. Ett annat sätt är att kontakta en större återförsäljare av bergvärme och låta dem guida dig genom ditt val.

Vill du ha hjälp?

Behöver du hjälp med att välja bergvärmepump kan du skicka in dina kontaktuppgifter i spalten till höger eller via offertformuläret så kommer du bli kontaktad av en av våra kunniga medarbetare. Vi kan hjälpa dig välja rätt bergvärmepump utefter din boendesituation.

De bästa bergvärmepumparna

De största producenterna på marknaden är Bosch, Daikin, Thermia, Nibe, CTC och IVT. Generellt sett tycker vi att Daikin producerar dom bästa bergvärmepumparna till ett förmånligt pris. Men beroende på dina förutsättningar kan ett annat märke vara bättre för just dig. Kontakta oss genom att skicka in dina uppgifter till höger eller skicka in en offerförfrågan, så hjälper vi dig!

Bosch bergvärme   

  CTC bergvärme       Thermia bergvärme

IVT bergvärme              Nibe bergvärme 

     

       

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)